Nieuwbouw

2023 is voor ons een spannend jaar. Na de herfstvakantie betrekken we een nieuw schoolgebouw, waarin we onze ideeën over kindgericht onderwijs nog meer tot leven kunnen brengen.

Lees verder
Sluiten

Nieuwbouw

2023 is voor ons een spannend jaar. Na de herfstvakantie betrekken we een nieuw schoolgebouw: Campus de Hoef.

Een plek om onze ideeën over kindgericht onderwijs nog meer tot leven brengen.
Wij delen het gebouw met de Nicolaas Beetsschool, Trimaran, Burgemeester de Wildeschool (speciaal onderwijs) en peuteropvang en BSO Klein Alkmaar. En hoe geweldig zou het zijn als ook buurtbewoners gebruik kunnen maken van de ruimtes voor hun sportactiviteiten, hobby’s of vergaderingen.

Wie op termijn ons nieuwe pand bezoekt, kijkt zijn ogen uit. Los van de open, moderne uitstraling merk je meteen: dit is een omgeving die uitdaagt en prikkelt. Leermaterialen zijn overal en er is een grote sportzaal. Je hebt leerpleinen, waar kinderen elkaar ontmoeten en samenwerken, maar ook stilteruimtes waar zij zich kunnen terugtrekken. Op deze plek ontwikkelen kinderen zich op de manier die het beste bij hen past.

Oktober 2023

Als het af is!

Als het af is! Campus de hoef is een locatie waarbij verschillende scholen en kinderopvang onder één nieuw dak elkaar ontmoeten.

Mei 2023

De bouw is in volle gang

Inmiddels zien we aan de buitenkant een prachtig pand verrijzen. Grote ramen, met hout bekleed.

Januari 2023

Hoogste punt

Het hoogste punt is bereikt en dat moet gevierd worden. Onze bestuurders hijsen de vlag en we proosten op een prachtig nieuw pand en een fijne samenwerking.

December 2022

Traktatie werkmannen

Het is nu december en erg koud. We willen graag aan de harde werkers op de Campus laten weten dat we hun harde werk erg waarderen. We brengen een geschilderde kerstboom en wat lekkers.

Maart 2022

Tijdscapsule

De bouw van Campus de Hoef ging van start! Vandaag ging de eerste paal de grond in. We hebben een tijdscapsule in de grond gestopt, die archeologen later over ons nieuwe schoolgebouw vertellen.